سیر خواص فراوانی دارد اما زیاده روی در مصرف آن مضر است.
ساعت ٩:۳٤ ‎ق.ظ روز شنبه ٢۳ شهریور ۱۳٩٢   کلمات کلیدی:

به گزارش نامه به نقل از باشگاه خبرنگاران ، دکتر نصرتی با اشاره به اینکه اثرات
جانبی مصرف سیر خفیف و غیر متداول است افزود: سیر باید به حد اعتدال مصرف شود زیرا
استفاده زیاد در بعضی اشخاص موجب سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم و ایجاد جوش در
داخل چشم می شود.

وی خاطر نشان کرد: استفاده بشر از سیر قدمت 3000 هزار
سالانه دارد، سیر گرم و خشک است و برای کسانی که سرد مزاج اند نفخ شکن و ملین است،
در طب سنتی و در بحث سیر شناسی 2 نوع سیر وجود دارد، سیر کاشتنی و سیر بیابانی که
تاثیر سیر بیابانی از سیر کاشتنی بیشتر است.

 

متخصص
طب سنتی در مورد خواص سیر افزود: آنتی اکسیدان قوی موجود در سیر، رادیکال آزاد را
که باعث بیماری می شود خنثی می کند، سرشار از ویتامین های B، C پتاسیم، فسفر، آهن
است که ویتامین Bموجود در سیر باعث کارکرد مناسب روده ،فسفر در ازدیاد حافظه و
پتاسیم باعث افزایش جذب فسفر در مواد غذایی می شود.

وی در ادامه خاطر نشان
کرد:سیر ضد انعقاد خون و کاهش دهنده غلظت خون، از بین برنده سلول های سرطانی و برای
درمان تنگی نفس مفید است و نیز کاهش دهنده دوران نقاحت سرماخوردگی و مقاومت بدن را
در مقابل بیماری افزایش می دهد.

دکتر نصرتی با اشاره به روش های دیگر
استفاده از سیر افزود: مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین می دهد، سیر
ترشی در از بین بردن لکه های زیر چشم نیز موثر است.